Sari la conținut

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 I. ASPECTE GENERALE

 1. Site-ul www.banditmusic.ro este proprietatea exclusivă a SC Bandit Music SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social Bucuresti, Sos Mihai Bravu , Nr 327 ,Ap 54, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/14092/2020, cod unic de inregistrare fiscala 43233050. Accesarea siteului sau a oricărei părți a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile ce urmează. Acordul de utilizare și comandă produce efecte juridice între Utilizator/Client si SC BANDIT MUSIC SRL. Acceptarea se consideră tacită și fără rezerve. 
 2. Ne rezervăm dreptul de a opera modificări de conținut, formă, așezare, prețuri, produse, fără a fi necesară anunțarea în prealabil a Clienților/ Utilizatorilor despre acestea.
 3. Prezentele clauze nu se aplică și paginilor de internet la care se face referire sau trimitere în site-ul www.banditmusic.ro, iar Furnizorul nu este răspunzător de conținutul acestor site-uri aparținând unor terțe persoane. Prezentarea unor linkuri de internet aparținând altora se poate face în scop informativ sau publicitar.
 4. SC BANDIT MUSIC SRL își rezervă dreptul de a actualiza prezenții termeni și condiții fără o notificare prealabilă a persoanelor care utilizează acest site, modificările intrând în vigoare de la momentul publicării lor pe site. Este obligația Clienților /Utilizatoarilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in rubrica termeni și condiții.

 

 1. DEFINITII SI TERMENI

Vanzator - SC BANDIT MUSIC SRL cu datele de identificare mentionate mai sus.
Client - persoana juridica sau fizica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda
Utilizator - orice persoana fizica si/sau care obtine acces la CONTINUT prin orice mijloc de comunicare.
Site - domeniul www.banditmusic.ro
Bun - orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut :
- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului conform informatiilor de conectare specificate sau nu de catre acesta.
- informatii legate de Bonusurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada.
- informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada.
- data referitoare la vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.
Document - Termenii si Conditiile publicate pe Site.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
  

 II. MODALITĂȚI DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.banditmusic.ro

1.PLASAREACOMENZII - Comenzile online.

Comenzile se pot efectua online. Orice persoană juridica interesată poate plasa o comandă, completând formularul de comandă din secțiunea specială în acest sens. Această metodă este preferabilă deoarece produsele și cantitatea sunt identificate clar și sigur și aveți acces în permanență la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Înregistrarea fiecărei persoane se va face utilizând date concrete, corecte și valide, completând toate câmpurile solicitate. În situația în care adresa de facturare este diferită de cea de livrare, acest lucru se va menționa expres, eventualele obiectiuni nefiind opozabile Vanzatorului.

Magazinul nostru virtual folosește un coș de cumpărături. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul "CUMPAR ACUM".

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

2. CONFIRMAREA COMENZII.

În urma plasării comenzii online, se va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicată de Client. Termenul de livrare a produselor se calculează începând cu momentul accesarii linkului de confirmare de către Client.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile trimisa acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- Clientul inregistreaza deja debite scadente in contabilitatea Vanzatorului.

- Datele furnizate de Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

- Exista suspixiuni rezonabile ca se incearca fraudarea Vanzatorului si/sau savarsirea unei posibile infractiuni de natura sa prejudicieze activitatea Vanzatorului.

 III. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI

 1. Utilizatorul se obligă să folosească site-ul www.banditmusic.ro în conformitate cu termenii și condițiile stipulate.
 2. Prin efectuarea comenzii online Clientul consimte expres ca a aderat la termenii si conditiile stipulate
 3. Prin înregistrarea și completarea câmpurilor de pe site-ul www.banditmusic.ro, Utilizatorul/Clientul declară pe propria răspundere că toate informațiile furnizate îi aparțin și sunt corecte, complete și valide. Orice schimbare a datelor de identificare survenita ulterior nu va fi opozabila Vanzatorului.
 4. Clientul se obligă să plătească prețul conform comenzii efectuate pe pagina de internet www.banditmusic.ro

 IV. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pretul Contractului il constituie pretul vanzarii Produselor, cuprinse in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii. Pretul include TVA.

Modalitati de plata – pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului:

 1. Plata cu numerar - se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
 2. Plata cu cardul - Magazinul online foloseste pentru tranzactiile online serviciile Netopia. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca SC BANDIT MUSIC SRL.

Preturile prezentate pe site includ TVA insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuarii comenzii.

 V. LIVRAREA PRODUSELOR

1.National

 1. Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CLIENT in formularul de comanda.
 2. Prin curierat, in termen de 2-3 zile lucratoare de la sosirea marfii in depozitul Vanzatorului si daca s-a efectuat plata conform conditiilor de mai sus.
 3. Livrarea se face in functie de localitatea livrarii, in functie de greutatea si dimensiune, cu una din firmele de curierat Fan Courier sau Sameday.
 4. Transportul este gratuit pentru comenzile care au o valoare mai mare sau egala cu 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei pretul transportului este de 18 RON (TVA inclus). Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar numărul localităților deservite fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra o gasesti aici.  Verifică lista înainte de a efectua o comandă.
 5. Acolo unde se specifica faptul ca produsele sunt in stoc, termenul de livrare este de maximum 2-3 zile lucratoare de la la data achitarii marfii (in afara de cazul in care se solicita achitare prin ramburs).
 6. Vanzatorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 10 de zile calendaristice.
 7. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.
 8. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; in cazul in care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. SC BANDIT MUSIC SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

2.International - doar EUROPA

 1. Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CLIENT in formularul de comanda.
 2. Prin curierat, in termen de 5-8 zile lucratoare de la sosirea marfii in depozitul Vanzatorului si daca s-a efectuat plata conform conditiilor de mai sus.
 3. Livrarea se face in functie de TARA livrarii, in functie de greutatea si dimensiune, cu firma de curierat Fan Courier sau GLS.
 4. Transportul este gratuit pentru comenzile care au o valoare mai mare sau egala cu 700 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 700 lei pretul transportului este de 150 RON (TVA inclus). Serviciul nu este valabile pentru expedieri catre insulele din urmatoarele state:Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Germania, Portugalia.
 5. Acolo unde se specifica faptul ca produsele sunt in stoc, termenul de livrare este de maximum 5-8 zile lucratoare de la la data achitarii marfii (in afara de cazul in care se solicita achitare prin ramburs).
 6. Vanzatorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 10 de zile calendaristice.
 7. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.
 8. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; in cazul in care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. SC BANDIT MUSIC SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 VI. RETURUL PRODUSELOR

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate in termen de 30 de zile calendaristice de la livrare conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Pentru returnarea produselor completeaza formularul de retur si asteapta sa fi contactat de colegii nostrii.

 VII. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI DREPTURI DE AUTOR

 1. BANDIT MUSIC SRL, precum și toate produsele comercializate pe acest site, împreună cu toate logo-urile afișate, sunt mărci inregistrate și se bucură de toate prerogrativele conferite de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Orice utilizare fără drept atrage răspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar fara a se limita la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC BANDIT MUSIC SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.
 2. Utilizatorii/Clienții pot descărca și tipări conținutul de pe site-ul www.banditmusic.ro doar pentru uzul personal sau necomercial.
 3. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului www.banditmusic.ro, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal și necomercial, de  documente sau informații.
 1. Clientului / Utilizatoarului nu ii sunt permise transferul catre terte persoane, alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BANDIT MUSIC SRL, includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care certifica dreptul de autor al BANDIT MUSIC SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului decat cu acordul scris expres al BANDIT MUSIC SRL.
 2. Orice continut la care Clientul / Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.
 3. In cazul in care Vanzatorul confera Clientului / Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite. in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client / Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
 4. Niciun Continut transmis catre Client / Utilizator , prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc)sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BANDIT MUSIC SRL, care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul continut.
 5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

VIII. ÎNCETAREA RAPORTURILOR DE COLABORARE DINTRE FURNIZOR ȘI UTILIZATOR/ CLIENT

 1. Relatiile contractuale născute sub incidența termenilor si conditiilor din Document vor înceta prin acordul părților sau prin livrarea produselor către Utilizator/Client.
 2. În cazul nerespectării termenilor si conditiilor, Vanzatorul își rezervă dreptul de a înceta orice formă de colaborare cu Utilizatorul/Clientul.
 3. Utilizatorul/Clientul se obliga să nu solicite SC BANDIT MUSIC SRL sau reprezentanților săi nici un fel de daună, răspundere, pierderi, costuri (incluzând dar fără a se limita la onorariul avocaților și orice alte costuri de judecată), apărute în conexiune cu orice acțiune în justiție bazată pe o încălcare a termenilor prezentului acord, pentru evenimente neimputabile Vanzatorului. Această obligatie rămâne în vigoare și după momentul încheierii relației dintre Vanzator si Utilizator / Client.

  IX. LEGEA APLICABILĂ

 1. Prevederile Documentului sunt interpretate și executate potrivit legii române.
 2. Orice problemă rezultată din încălcarea sau nerespectarea termenilor si conditiilor va fi soluționată pe cale amiabilă. În caz de neînțelegere, competența aparține instanțelor judecătorești de la sediul SC BANDIT MUSIC SRL.

 E-mail: shop@banditmusic.ro

   

  Fii bandit!

  Ești alături de noi!

  Transport Rapid

  În toată țara! Timp:2-3 zile.

  Comunitate Unită

  Ne leagă muzica și principiile!

  Calitate premium

  Bumbac 100%, haine de calitate!